Certon M21 - ett audioslutsteg i premiumklassen

Certon M21 är ett slutsteg med en ljudkvalitet som vanligtvis förknippas med väsentligt dyrare, tyngre och större förstärkare.

Certon M21 har p.g.a. sina unika kretslösningar ett ljud som vida överträffar de förväntningar man vanligtvis har på förstärkare i den effektklass som Certon M21 tillhör. Lita på att Certon M21 tillhör eliten av förstärkare.

Läs mera om förstärkaren Certon M21...


Hög ljudprestanda, innovation, oklanderlig kvalitet och prisvärdhet!

Certon anser att en sant högpresterande förstärkare för hemmabruk inte bara ska förmedla ljud transparent med en artificiell strikt resistiv belastning som generellt används för tekniska specifikationer, utan också med en riktig högtalare. Alla högtalare utgör en reaktiv belastning som utmanar den verkliga prestandan hos förstärkare. Genom Certons banbrytande teknik kommer man runt traditionella kompromisser, vilket resulterar i verkligt högpresterande effektförstärkare till rimlig kostnad.

Läs mera om företaget...


Certons banbrytandeTruly-Constant Voltage Mode-teknologi

Förstärkare från Certon är belastnings-
oberoende, vilket betyder att ljudkvalliteten inte försämras p.g.a. ofrånkomliga impedansvariationer hos högtalare. Förstärkare från Certon använder en innovativ och unik tomgångsinställningsmetod som säkerställer ett häpnadsväckande transparent ljud, till rimlig kostnad.

Läs mera om tekniken...